nieuwjaarsdrink @ Smiske

glas smiske

 

 

Smiske nodigt U uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Dit op zaterdag  5 Januari tussen 19 en 21 uur.  Iedereen van harte welkom. We maken er een gezellig moment van. Een vriendschappelijke start van het nieuwe jaar.

Wees Welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

 

Tevens is er mogelijkheid om op die avond Smiske aan te kopen. Dit aan de ongelofelijke stuntprijs van slechts 20,19 euro per doos. We zijn immers 2019 nietwaar :-). Prijs exclusief leeggoed en geldig per volle (niet gemengde) doos. Er is een beperking in aantal dozen!

Deze stuntprijs blijft de volledige maand Januari geldig. Wil je op een ander moment Smiske aankopen. Graag een seintje naar de brouwer op 0475/364489 en we spreken wel af. Neem ik niet op spreek dan wel een boodschap in aub. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Mailen mag ook en is nog gemakkelijker naar smisje@telenet.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s